За 28 дни ще отслабнете с 14 кг - ефектът е потвърден с независими, медицински тестове


Здравейте,

Казвам се проф. Боян Михайлов и съм научен работник, специалист в областта на молекулярната биология. На този сайт искам да ви представя най-интересното достижение в моя живот, за което получих няколко престижни награди. Създадох натурална терапия, благодарение на която всеки може да отслабне с 14 кг за 28 дни - автоматично, без диети и без усилия.

Ето защо, ако искате БЕЗ промяна на начина на живот:

Всичко това можете да постигнете без помощта на диети, диетолози, тренировки, лишения и чувство на неудовлетвореност. Същевременно ще спестите хиляди левове. Ето защо задължително прочетете това, което искам да ви кажа.

Няма значение на колко сте години, какви лекарства приемате и от колко време страдате от наднормено тегло. Не е важно дали при вас наднорменото тегло е по наследство, резултат от бременност или в следствие на лекарства. Няма значение дали имате няколко килограма повече или страдате от затлъстяване. Дори и ако стотиците опити за отслабване да не са дали резултат и са донесли само разочарование...Знайте, че с това е краят. Благодарение на моя метод, за 28 дни можете безвъзвратно да свалите дори 14 кг и най-после да постигнете привлекателна, стройна фигура. Без диети, без усилия и без лишения.

Ето защо моят метод е идеална алтернатива на диетите за отслабване:

Създадох естествен метод, който премахва причините за наднорменото тегло и автоматично изгаря мазнините

Благодарение на него, завинаги ще се избавите от наднорменото тегло, ще изваете мечтаната фигура и ще съхраните здравето си...Ще забравите за големите размери на дрехите, болките в колената при изкачване на стълби, задъхването, само след няколко направени крачки и изпотеното тяло при най-малкото усилие. А също и за срама, неудовлетворението и завистта, които често е трябвало да преглъщате.

С моя метод, само след 28 дни ще тежите с 14 кг по-малко. Ще се побирате във всяка дреха, а фигурата ви ще предизвиква възхищение! Най-после гордо ще покажете тялото си на плажа, на басейна или пред партньора си в спалнята...И това е само благодарение на използването на 2-етапната формула, която премахва причините за наднорменото тегло и автоматично изгаря мазнините 24 часа в денонощие. Как постигнах това?

Исках да избавя жена ми от комплексите

Според най-новите изследвания, всеки трети човек в България има наднормено тегло. Това е огромен проблем, особено за жените. Стройното тяло ни дава самоувереност и ни кара да се чувстваме привлекателни - това е напълно естествена потребност за всеки. Освен това затлъстяването представлява сериозна опасност за здравето Наднорменото тегло предизвиква не "само" повишен ( с около 350%) риск от инсулт, атеросклероза, диабет, инфаркт или ставни дегенерации. То е причина за заболявания, които страшно затрудняват нашето ежедневие - напр. кокалчета на краката, екземи, обриви и алергии. За съжаление, проблемите с наднорменото тегло засегнаха и жена ми Анета...

Преди сватбата ни, тя беше красива и стройна жена. Не броеше калориите - ядеше всичко и не напълняваше. Но с течение на годините, след раждането на две деца, започна да пълнее. Масивният ханш, дебелият корем и бедра станаха за нея причина за комплекси. Въпреки, че я обичах такава, каквато е, забелязах, че тя не се чувства добре. Както физически, така и психически.

Анета се срамуваше от тялото си, не можеше да се примири с външния си вид. Стана много раздразнителна. Буквално се страхувах да я заговоря. Един ден се прибра вкъщи направо в истерия. "Роклята ми се разпра. Аз съм отвратителен, дебел слон!" - крещеше плачейки. Тресна вратата и се затвори в спалнята. И така започна да изглежда ежедневието ни.

Това застрашаваше живота й!

Но най-страшното предстоеше. Здравето на Анета започна да се влошава. Имаше проблеми със ставите. Не беше в състояние да се качи на 2 етаж, защото я боляха колената и се задъхваше. Отиде на лекар и той беше безмилостен към нея. Напълно откровено й каза: „Ако не отслабнете и не понижите нивото на холестерола, няма да доживеете до старост". Затова започна да отслабва, по-скоро...да гладува. За съжаление, никакви диети не дадоха резултат. Сваляше няколко килограма, но заради забавения метаболизъм пълнееше още повече. Ставаше все по-отчаяна. Не само чувстваше отвращение към тялото си, но и съсипваше здравето си.

Как открих „антидот против наднормено тегло"?

Трябваше да помогна на жена ми да си върне стройната фигура, а същевременно и доброто самочувствие, но преди всичко - здравето. Исках да се избави от манията относно външния си вид и отново да бъде щастлива. Тогава си казах: „Ти всъщност си учен! Имаш познания по биология и химия. Създал си много средства против различни заболявания. Измисли нещо за наднормено тегло!" и започнах изследвания...

В продължение на година провеждах интензивни, лабораторни изследвания. Тествах върху жена ми различни композиции от активни вещества. Отбелязвам само, че всички те бяха 100% натурални и безопасни за организма. Научните познания, тежкият труд и малко късмет бързо дадоха своите ефекти - създадох уникална, 2-етапна формула за отслабване. Нарекох я Fitospray. Веднага я представих за мащабни изследвания. Нейната 98% ефективност бе потвърдена от най-големите изследователски центрове в Европа и САЩ! Още по време на тестовете, моята формула по естествен начин помогна на доброволците да отслабнат средно с 14 кг за 1 месец

Веднага след използването на моята 2-етапна формула, жена ми се почувства по-добре. Радваше се, че гладът не я атакува, че не я измъчва желание за консумиране на нездравословни храни или сладкиши. И това беше само началото. След първата седмица отслабна с 5 кг. Излъчваше енергия. „Бояне, имам чувството сякаш мазнините се изпариха" - крещеше зачервена от радост, когато премери панталон, в който не се вместваше от 4 години!

Без диета отслабна с 26 килограма за 2 месеца

Не вярвахме на очите си, когато ежедневно гледахме кантара, който показваше все по-малко килограми, а талията, ханша и бедрата на жена ми намаляваха. Изчезна целулитът, който толкова ненавиждаше. След 2 месеца жена ми заяви щастлива: „Бояне, премерих сватбената рокля и ми стои идеално! Върнах си фигурата от преди брака!Ти откри антидот против наднормено тегло! На колко хора ще помогне това! Много ти благодаря."

Благодарение на моята 2-етапна формула за отслабване, Анета свали 26 кг за 2 месеца. Слабееше автоматично, без жестоки диети и упражнения. Изчисти организма си и излъчва енергия - тича по стълбите по-бързо от дъщеря ни - нищо не я боли и се избави от кокалчетата на краката! Но това не е всичко. Отново отиде на лекар и той похвали нейните резултати. Холестеролът се нормализира и вече не се страхуваме от атеросклероза, инсулт или инфаркт!

Толкова голям спад на теглото, без увреждане на здравето, досега беше непостижим. Сега, с помощта на моята 2-етапна формула за отслабване, може не само бързо и безопасно да се отслабне, но също и да се избегне ефекта йо-йо.

Жена ми си върна фигурата от преди сватбата, а същевременно енергията и радостта от живота.

Позволете накратко да ви обясня защо моята формула за отслабване е толкова ефикасна. Нейното действие е 2-етапно:

I Етап

Никога няма да свалите дори и 1 кг, ако не изчистите организма си. Дори и да гладувате и да се измъчвате с упражнения - теглото няма да спадне, тъй като червата ви съдържат дори 15 кг гниещи натрупвания, а в кръвообращението циркулират хиляди токсини. Именно те забавят метаболизма и блокират изгарянето на мазнините. Въпреки, че може и да не осъзнавате тяхното съществуване. От тях не можете да избягате. Вдишвате ги с въздуха, пиете ги с водата и ги приемате с храната - дори с плодовете и зеленчуците.

Моята формула ефективно изчиства организма от токсините и натрупванията. Настройва организма за съвсем различен начин на функциониране - премахване токсините, но и по-бързо изгаряне на мастната тъкан и добиване на 15-кратно по-голямо количество енергия от храната. Това дава възможност да се елиминират атаките на глада, рязко да се намали апетита и да се спре ефекта йо-йо.

II Етап – Автоматично изгаряне на мазнините

Във формулата включих натурални, активни вещества, които буквално разбиват мастните клетки. Няма нужда да ходите на фитнес, да бягате и да тренирате. Разбира се, ако искате да имате мускули -можете. Но ако искате само да премахнете тлъстините от корема, ханша и таза и да се избавите от целулита - достатъчно е да използвате моята 2-етапна формула за отслабване.

Само след няколко дни ще започнете автоматично да изгаряте мазнините 24 часа в денонощие, дори по време на сън. Трайно ще блокирате ефекта йо-йо. Ще имате увереността, че ще се избавите от ужасните тлъстинизавинаги. Чрез този метод ще спрете на молекулярно ниво натрупването на мастна тъкан и рязко ще ускорите нейното изгаряне.

Защо моята 2-етапна формула за отслабване беше наречена "антидот против наднормено тегло"?

ИМА ЕФЕКТИВНОСТ НАД 98%

ПРЕДИ

Метаболизъм, блокиран от токсини и натрупвания

СЛЕД

Изчистен организъм - метаболизъм на пълни обороти


Досега ефективното отслабване изглеждаше напълно невъзможно. Сега, с помощта на моята 2-етапна формула за отслабване, може не само да се спре, но и изцяло да се обърне процеса на увеличаване на теглото. Това се потвърждава от случая с жена ми, а също и от 14 хил. души, които възстановиха стройната си фигурата, благодарение на моята 2-етапна формула за отслабване. Нещо повече, ефективността й е доказана, без всякакво съмнение, от американският изследователски център в Чикаго. Това е откритие на световно ниво, което получи признанието и възхищението на изтъкнати специалисти в областта на храненето и отслабването.

100% БЕЗОПАСЕН И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

Естествените съставки правят чудеса - достатъчно е науката да създаде от тях идеална композиция! Това е мотото, което ме ръководеше при създаването на 2-етапната формула за отслабване. Терапията съдържа само естествени, безопасни и супер ефикасни, активни вещества. Тази формула е под формата на ефервесцентни хапчета, за да може всеки безпроблемно да провежда терапията вкъщи. Само трябва да се прилага спреят преди всеки прием на храна, за да наблюдавате как всеки ден тлъстините буквално изчезват от корема, бедрата и таза, а вместо тях се появява мечтаната фигура.

Всичките ви приятели, познати и семейството ви ще бъдат впечатлени от вашата метаморфоза. Няма да могат да повярват, че сте отслабнали толкова бързо, без да правите абсолютно нищо!

1.Безопасност за здравето – 2-етапният метод за отслабване не съдържа никакви евтини помощни вещества (напр. брашно или гипс), нито опасни паразитни ларви, както при 30% от капсулките за отслабване. Изцяло натурален и безопасен за здравето. Благодарение на това, незабавно се абсорбира от организма и въздейства върху функциите му.

2. Необходимо хидратиране - ефервесцентните хапчета дават възможност за 350% по-добро абсорбиране на активните вещества и осигуряват необходимото хидратиране. Това е много важно за ефикасното отслабване. Повечето от методите дехидратират организма, в резултат на което настъпва нарушение във функциите му и поява на защитна реакция. Организмът започва да се защитава от загубата на тегло. Така не може да се отслабне. Дори еднократна употреба на моя метод хидратира организма 4 пъти по-добре от изпиването на 1 л вода.

3. Незабавно действие - благодарение на течната си форма, терапията действа незабавно след приемане. Ако бяхте изпили една доза преди за започнете да четете този текст, в момента щяхте да изгаряте мазнините!

ИЗЧИСТВАНЕ НА ТОКСИНИ И НАТРУПВАНИЯ

ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО И ВИТАЛНОСТТА

МЕТАБОЛИЗЪМ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ

ЛЕСНА УПОТРЕБА

АВТОМАТИЧНО ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕ

СПЕСТЯВАНЕ НА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ

Ще изпуснете ли шанса да си върнете мечтаната, стройна фигура?

Можете да продължавате да страдате от комплекси, предизвикани от наднорменото тегло и да увреждате здравето си. Можете също така да се мъчите с жестоки и неефикасни диети за отслабване...Но защо, след като ви гарантирам бърз, лесен и безопасен начин за сваляне на 14 кг за 28 дни и възстановяване на стройната фигура? Достатъчни са само 28 дни терапия, за да се присъедините към 14 хил. доволни потребители Fitospray,които вече отслабнаха и сега се радват на привлекателна фигура и добро здраве.

Нищо не рискувате!

Използвайки Fitospray ще отслабнете 14 кг за 28 дни. Освен това, нищо не рискувате! Като постижение на световно ниво, моята 2-етапна формула за отслабване получи престижна гаранция тройно удовлетворение: автентичност, качество и задоволство

Гаранция за тройно удовлетворение

1. Гаранция на автентичност - за първи път в Fitospray използвани толкова ефикасни активни вещества за отслабване. Това е уникална композиция, която премахва причините за наднорменото тегло и същевременно активира процеса на изгаряне на мазнините. Затова имате сигурност, че ще получите оригинална терапия, достъпна само чрез този сайт.

2. Гаранция за качество - с оглед модерният метод за създаване на терапията, чистотата на активните съставкиFitospray отговаря на най-високите изисквания за качество. Това е композиция от силни активни вещества за отслабване, подбрани така, че да бъдат изцяло безопасни за организма. По този начин терапията в 100% ще изпълни вашите очаквания.

3. Гаранция за задоволство - ефективността на терапията се потвърждава от факта, че всички потребители успешно отслабнаха най-малко 14 кг за 1 месец. Всички те, в т. ч. и аз, са сигурни, че вие също ще се избавите от кошмара на наднорменото тегло и гордо ще показвате новата си стройна фигура.

Свалете 14 кг за 28 дни с Fitospray - бързо, лесно и евтино

Големите фармацевтични концерни в САЩ и Япония буквално се бият за получаване на патента за моята 2-етапна формула за отслабване. Когато продам патента, терапията ще бъде достъпна в цял свят, но със сигурност много скъпа.

Преди да се стигне до това, реших първо да я предоставя в България за участие в клуба за отстъпки -59% по-евтино с допълнително финансиране . По този начин искам да помогна на възможно най-голям брой хора в моята Родина да отслабнат.

Затова ви препоръчвам да се възползвате от тази възможност! Поръчването в клуба за отстъпки е лесно. Не необходимо да изпращате пари чрез интернет, да плащате с карта, за да получите Fitospray. Трябва само да попълните за 2 минути формуляра и само след няколко дни ще получите пратката, която ще заплатите на куриера или пощальона.

Благодаря за времето, което отделихте, за да прочетете моето съобщение. Желая ви много щастие в живота. Без наднормено тегло и комплекси , а със самоувереност и виталност.проф. Боян Михайлов

Брой налични опаковки от текущото зареждане: 0 2 1
2430 Kč
990 Kč
Поръчайте днес, спестете 1440 Kč, и ще получите безплатна доставка и гаранция за удовлетворение. След изчерпване на лимита от 200 поръчки, промоцията свършва.
В рамките на присъединяването към клуба за отстъпки, получавате като подарък продукт - висококачествена хранителна добавка. Продуктът не е медицинско изделие.

С оглед безопасност и предоставянето на висококачествени услуги, собственикът на сайта си запазва правото да въвежда промени в съдържанието на политиката на поверителност. С това се цели запазване на пълна анонимност на клиентите. Затова, в старанието си да останат удовлетворени от предоставените услуги, публикуваните имена и фамилии на потребителите са променени. Същевременно собственикът на сайта заявява, че всяка прилика с реални лица е случайна и не е използвана целенасочено.